Трябва да  да , защото той успя да обърне вниманието

...
Трябва да  да , защото той успя да обърне вниманието
Коментари Харесай

Вигенин: ЕП зачеркна думата европейско в абревиатурата ГЕРБ

Трябва да  да, тъй като той съумя да обърне вниманието на Европа към България. Това съобщи зам.-председателят на парламета от Българска социалистическа партия Кристиян Вигенин в предаването " Панорама " на Българска национална телевизия. По думите му хората на площада не са десни и леви, те са честни хора, които " излязоха против една мафиотизирана власт ".
Европейският парламент зачерта думана " европейско " от абревиатурата ГЕРБ. Доверието към това държавно управление е свалено, сподели още Вигенин.
 Вигенин поддържа Нинова и я дефинира като опция на безвремието в Българска социалистическа партия Вигенин поддържа Нинова и я дефинира като опция на безвремието в Българска социалистическа партия
Във видеобръщение националният представител от Българска социалистическа партия Кристиян Вигенин съобщи поддръжката си за кандидатурата на Корнелия Нинова на идни...
По думите му задачата на Българска социалистическа партия като съпротива е да покаже, че в България има водачи и партии, които могат да поемат щафетата.
На въпрос за спора сред Елена Йончева и Вигенин отговори, че Йончева е едно от лицата на Българска социалистическа партия, които се ангажират в битката с корупцията и всеки опит да се омаловажи ролята на Българска социалистическа партия не е сериозен. " Ние стояхме и продължаваме да стоим зад Елена Йончева в тези борби, само че тя не е единствената, която го прави ", сподели още Вигенин.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР